Please register or log in.
<a href="http://www.instaforex.com/?x=IBXQ">InstaForex</a>
Item details
State Kelantan
0132349049
Category Others
Created Fri 08-Nov
Title Secret Bust Up
Description TINGKATKAN KEYAKINAN ANDA BERSAMA SUAMI 150%

Saiz payudara anda KECIL dan LEPER ? Pinggul anda TAK NAIK ? Suami sering PANDANG RENDAH dengan anda??

TAK NAK KER?Payudara yang BESAR dan MONTOK serta pinggul yang BULAT dan PEJAL.

bukan senaman !
bukan mengurut !
bukan pembedahan silicon !

TETAPI

MINUM! produk baru formula baru!

Atasi masalah ini dengan dengan mudah seawal satu minggu pengambilan Secret Bust Up!

hanya satu sachet sehari dan anda akan rasa sendiri perubahan saiz pada payudara anda setelah 3-7 hari pengambilan

========================================

✔jangan biarkan anda dipandang rendah oleh suami mahupun kawan-kawan pejabat anda
✔Mendapat kelulusan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)
✔Purata 9 dari 10 orang pengguna Secret Bust Up bersetuju ianya berkesan!
✔GMP (Good Manufacture Product)
✔HALAL
✔Kelulusan KMM


Apa itu Secret Bust Up?

✔ Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk payudara 100% premium pueraria mirifica yang paling berkesan untuk masalah payudara yang tidak menarik.
✔ Perisa blueberry yang sangat sedap juga boleh dicampur dengan minuman kegemaran anda.
✔ Empat Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
✔ Pueraria mirifica : kandungannya yang tinggi iaitu 8000mg (Extra 22,000mg) sebagai agen penambahan hormon bagi pembetukan payudara
✔ Marine Collagen : bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
✔ Glutathione : melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
✔ Vitamin C : Merupakan anti oksida yg baik utk mengelakkan kerosakan sel badan.

ANTARA TESTIMONI SCBU :

"Saya dah minum SCBU ni 2 minggu. Im really really really happy now. thx to SCBU. Impian dah terkabul. Suami pun cakap dah 'besau'(haha). lagi satu dulu kulit kering tapi sekarang da macam baby. tak payah pakai losyen dah."- Pn Hakimah.35 tahun.

"Apa yang dijanjikan SCBU memang menakjubkan. Ukuran saiz breast dah naik sampai terpaksa tukar cup lain. Guna SBU macam semulajadi dah besar!"-Pn Syakila.40 tahun.

"Dulu keyakinan diri saya sendiri kurang. Saya malu dengan kawan-kawan saya kerana saiz payudara saya yang sangat kecil seperti lelaki. Alhamdulillah dengan SCBU masalah saya dapat diatasi"-Cik Nadia.21tahun.

ADA YANG HEBAT SELAIN DARIPADA ITU ?

•Ada! Formula Secret Bust Up ini bukan shj buat payudara anda tampak besar dan montok tetapi pinggul anda juga akan naik dan tampak bulat
•Bagi anda yang sudah berumahtangga si suami pasti akan tersenyum lebar kerana miss V anda seperti malam pertama anda
•Ia juga mengandungi khasiat yang dapat mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi, kulit kusam ,meningkatkan kecerdasan dan menghaluskan tumit merekah.


Berminat nak order ??
PM / INBOX Rahsia Payudara Besar Dan Menawan ATAU
SMS/whatsapp KOD "SCBU" KE 0132349049
Price RMRM180
Condition New
HTML Online Editor Sample

Disclaimer: Muroh.net not be held liable for any loss suffered by the users of this site. All transactions are at their own risk. All items that are prohibited by the laws of Malaysia are prohibited from muroh.net advertised.

------------------------------------------------------------------------------------------------

web stats

Share

------------------------------------------------------------------------------------------------

Owned by Gadget Solutions / support@muroh.net